måndag 30 april 2012

bästa brevbäraren

Idag fick jag jackpot. Jag kom hem till en skatt som skulle få vilken pirat som helst att leta reda på ett kryss på en öde ö nånstans och gräva fram en kista... Men min skatt kom till mig. Brevbäraren och jultomten är nog släkt på långt håll. Först fick jag en avi som säger att jag får hämta en ljuvlig sticka nästa gång postutlämningsstället är öppet. Sen fick jag det här:


Jon på Easyknits har specialfärgat garn till mig! De är Helt Fantastiska. Jag bad honom tänka på metall och det här är hans tolkning av ärgad koppar (Copper petina har han döpt det till). Den är något grönare än på bilden. Lite för grön för koppar. Men ändå fantastisk! Det ska bli en sjal. En ganska speciell sjal. Jag återkommer om den så småningom.
Sen fick jag det här:

Det är ett kombinerat mars-april-paket från min hemlis, och vilket PAKET. Låt mig sammanfatta hur det kändes att packa upp paketet: "Iiiihhhh ohhhh pirrhihihihihihihiiiiiiihhhhh". Ungefär så. Bästa, fina Catarina har verkligen tagit allt hon vet om mig och petat in i ett och samma paket. En bok för mina egna tankar. En liten kompis att klämma på när hjärnan rusar. Godis - allt med delikatesslakrits av olika slag! Hon känner mig! Och så garnet. Alltså... Det är så rätt! Om vi börjar med det uppenbara så ja, det är en härva Wollmeise Twin ni ser, i färgen pesto. Sen är det orange Andes från Debbie Bliss. Mjuk lycka. Och så de två runda bollarna. De heter Cashmere Queen från Schoppelwolle. En nyhet för mig som verkar helt Fantastiskt. TACK åh fantastiska Catarina för paketet! Jag är överväldigad!

Hur ska jag kunna smälta det här?

Jag lägger det i en liten skattgömma jag kan komma hem till efter att vi varit och tittat på en eld och lyssnat på lite sång.

1 kommentar: