söndag 11 mars 2012

en bra dag

Vissa dagar är bättre än andra. En solig söndag då både jag och fästmannen är lediga hör till ovanligheterna, men det är nog sådana här dagar man lever lite extra för. Kaffe i solen med vovve tätt intill. Fågelsång och katter som jagar sork. Röj i trädgården så jag blev alldeles svettig. Rensat från fjolårsris och vintersunk. Högen med ris till vårbrasan växer. Sedan fick vi besök då ljuvliga Catta var på väg hem från Göteborg med sin P. Männen fick prata jakt och stickerskorna fick prata garn och kattgos.

Men jag hade fullt upp med att leva, så jag hade ju inte med mig kameran denna ljuvliga dag.
Den tog vi fram nu. När vi har lite paus. Jag och vovven gosar. Försök bortse från mitt hår - det är risigt, tunt och ofriserat. Det var ju faktiskt en trädgårdsröjardag!

3 kommentarer:

 1. Ja nu kommer tiden på året när det börjar bli riktigt svårt att hålla sig inomhus. Jag blir alldeles rastlös, vill bara uuuut. Helst till skogen. Och det fick jag idag.

  Häääärligt med finbesök så där. :-)

  Älsk!

  SvaraRadera
 2. Kära Lisa...det är första gången ever, som någon kallat mig ljuvlig! Tror man får gräva riktigt, riktigt djupt för att finna något ljuvt hos mig *ha ha ha...garvar rått*!

  SvaraRadera
 3. Du är ljuvlig! Ljuvligt härlig och ljuvligt som du är!

  SvaraRadera