torsdag 1 mars 2012

efit


10.00 Jobbar hemma. Har inte tid att vara sjuk, men mår märkligt. Dålig i magen och väldigt ojämn i temperaturen. Så jag tar det lugnt. I mjukisbyxor. Och tänder i kakelugnen. Jag kommer att använda att det är EFIT-dag till att ta mig en fotoredigeringspaus på 5 min varje timme.
11.00 Den här bilden är fusk. Den är inte tagen idag (men färgredigerad idag). Larsson kom in en snabbis och ville ha mat och gosa, men skuttade snabbt till dörren när jag ville ta ett foto, så då blev det en gammal bild på när han var inne och gosade.
12.00 Frusna fingrar på tangentbordet.
13.00 Den här är min bästa vän idag.
14.00 Rolff gör vad jag önskar att jag gjorde... Sover.
15.00 Försöker äta lite... Knäckebröd och te. Nej, jag mår inte toppen.
16.00 Även om jag inte orkar leka så våldsamt uppskattar vovven att jag kastar pinnen åt honom en stund. Marken är mer blöt än grön (även om jag visar den som lite väl grå kanske...) och vårsolen orkar inte riktigt värma mig... men den gör tappra försök.
17.00 Har fått sällskap av lilla fröken Q. Hon är mycket fascinerad av ett snöre i mina kläder och har riktat sina jätteblå (okej jag har överdrivit lite) ögon på det.
17.50 Nu behövde jag inte ta en gammal bild, utan kunde fotografera polarna Rolff och Larsson som gosar med varandra i mitt knä.
19.00 När man lagar mat i torpet får man hoppfullt sällskap.

20.00 såg vi på film och nu vill jag strax gå och lägga mig... så nu blir det inga fler bilder idag.

8 kommentarer:

 1. Hoppas du kryar på dig

  SvaraRadera
 2. Jag är så glad att du är med! Du känns mindre långt bort då.
  Krya nu på dig fort! Älsk!

  SvaraRadera
 3. Tack för peppningen! Oftast är det ju så att oron tar mer energi än att göra det.

  Tråkigt att du inte mår riktigt bra. Hoppas du känner dig bättre snart!

  SvaraRadera
 4. Krya på sig där. Mysigt med kakelugn som jag tror det är :)

  SvaraRadera
 5. Söt katt! Hoppas att du kryar på dig snart!

  SvaraRadera
 6. Åhh, älska Rolff och Larsson!

  Kikar förbi på din EFIT!

  Mvh Therese

  SvaraRadera
 7. Rolf och Larsson verkar ju vara världens bästa vänner :D

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Kikar in på din dag

  SvaraRadera