tisdag 20 mars 2012

Det färdiga lövet

Jag glömde fotografera det.

Det blev färdigt. Jag var inte helt nöjd. Jag lämnade in det.

Inspirerad av koftstickningen i somras blev det ett slags Setesdals-löv i tjock ull-alpacka-blandning (Andes). Lövet är formstickat och med korta varv och ökningar precis i kanten passade lövets "vante" perfekt och jag sydde ihop längst upp. Sen såg jag att det passade för perfekt. I sektionen med blomman/ stjärnan har jag ju det vita garnet löpande på baksidan runtom... och det syns igenom. Mellan de grå maskorna skymtar vitt garn som gör att tyget ser alltför sträckt ut. Jag var inte nöjd. Men jag lämnade in det.
Sen fick jag be hemslöjdskonsulenten ta nåt foto åt mig för att jag glömde. Snälla snälla konsulenten gjorde det:

Och på håll ser det ju rätt okej ut.
TACK Tobias på Slöjd i Väst som hjälpte mig fotografera lövet. Nu är det bara en sak kvar. I sommar ska jag ta mig till utställningen och leta reda på min "vante" bland alla de fantastiska löven...

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera