måndag 20 februari 2012

reklam!

Bästa Ulla på Vuxenskolan berättade just att det finns platser kvar på min kurs Små Ändringar den 3 mars. Det är en kurs som flera efterfrågade förra terminen och som flera sagt till mig att den låter intressant, så vet att det inte är för sent!

3 kommentarer:

 1. Anonym2:29 em

  Hej
  Jag hade gärna anmält mig men tyvärr la dom en annan stickkurs samma dag som jag också ville gå på, så det blev lottning inte bra att lägga 2 stickkurser på samma dag. Jag hoppas att du kommer att ha den i höst igen för jag vill gärna gå på din kurs.

  Mikaela

  SvaraRadera
 2. Blir lite sugen på att anmäla sig faktiskt. Fast jag har fullt upp med att sälja profilprodukter i några månader framöver.

  SvaraRadera
 3. Visst är det slottet i Hotell Gyllene Knorren :)
  Välkommen förbi - bara du pm:ar först så kan vi ta en stickfika i Sjövillans café =)
  Må så gott =)

  PS - gillar oxå "knitted map" - häftigt & eftertänksamt!!

  SvaraRadera