onsdag 22 februari 2012

ratatatatatatatatatatata

Visst. Jag visste att Public Enemies var en gangsterfilm, men jag hade ändå räknat med att jag skulle gilla den. När den gick på bio sa ju folk att den var bra. Ingen berättade att större delen av handlingen utspelar sig till ljudet av kulsprutor. Och eftersom jag inte klarar sånt och inte kan titta när folk skakande skvätter blod omkring sig och dör på det där viset, så tittade jag ner i stickningen större delen av filmen. Jag fick därför fråga Tobbe flera gånger vad som hade hänt under kulspruteorgierna.
Så, för att du ska slippa se den här filmen kommer här en resumé. Jag är inte helt säker på vilka som dog i slutet, så jag skippar det helt så blir det inga spoilers heller:

Fängelse, ratatatatatata, rymma, Johnny Depp i rock och hatt, fler män i rock och hatt, bankrån, ratatatatatatata, flera dör, Christian Bale i rock och hatt, ratatatatatatatatata, biljakt, tjockis i rock och hatt, ratatatatatatatata, tjockis död, kvinna, Johnny Depp, Oh baby, ratatatatatatatata, kvinnan förklädd med hjälp av rock och hatt, Oh baby, ratatatatatata, Where is he? - I don't know! - SLAP, BANG, Johnny Depp gråter, ratatatatatatatatatatatatatatatatatata...
Sen orkade jag inte hålla ordning på dem mer.

3 kommentarer:

 1. Du är för härlig Lisa <3

  SvaraRadera
 2. Anna-Karin9:16 fm

  Ha, ha rolig beskrivning.

  Däremot fick jag lite problem med inlägget innan min hjärna han i kapp. Jag läste nämnligen ratatata som Sven Melander säger i Sällskapsresan.

  SvaraRadera
 3. Låter som en film helt i min smak :P

  SvaraRadera