söndag 26 februari 2012

hemlisen

Jag har en hemlisvän i stickameras hemlisbyte. Min hemlisvän verkar förstå mig.
I mitt första paket låg två härvor silkblend i en helt fantastisk senapsfärg. Den är svår för mig att ha på mig då min hudton blir lite glåmig intill den, men den är ju så Vacker! Tyvärr förstår man inte riktigt Hur vacker när jag använder iphone-kameran i skymningsdunkel.
Men sen blev det extra roligt när jag la min senaste stickning på min present. Exakt. Samma. Färg. Helt olika garner och kvaliteter, men min hemlis har träffat exakt den färg mina händer ville pyssla med just nu. (Vad jag stickar i den ljuvliga färgen är lite hemlis det också...)
I paketet låg även en strut med godis från Åre Chokladfabrik, men den åt jag upp innan jag hann fota den. Lakritschokladkola doppad i mjölkchoklad. Alltså... Hur visste du? Som om någon hade tagit den där mest förälskade känslan som pirrar i maggropen och översatt den i en chokladpralin bara för just mig.

Jag vågar kalla första hemlispaketet för en så kallad Fullträff! Tack tusen gånger om hemlisen!

7 kommentarer:

 1. Superfint när man får saker som riktigt "prickar rätt".. skoj! Skall bli spännande att se vad du skapar med dessa nystan. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Åhh vilken härlig färg!!
  Väntar på mitt hemlispaket för februari, hoppas de dyker upp snart.

  SvaraRadera
 3. Hemlisar är kul:-)

  SvaraRadera
 4. Anonym8:23 fm

  Jag förstår att godiset försvann, jag fick tag i en strut från samma fabrik med chokladdoppad marsipan - det tog slut i ett nafs!

  Överraskningar och hemlisar som överraskar positivt är såååå spännande!

  SvaraRadera
 5. Vilket nice paket! Lakrits-choklad lät ju gott. Eller var det choklad-lakrits? Måste jag testa :-)

  SvaraRadera
 6. Men, det garnet i den färgen stickar jag mig en poncho (eller så blir det en sorts sjal) just nu. Väldigt fint garn!

  SvaraRadera