torsdag 26 januari 2012

tålamod

Alla ni som ber om Offe-mönster på svenska - Förlåt. Jag har inte orkat eller hunnit bita i det äpplet på ett tag. Jag behöver översätta en del tekniska grejer som jag hittills bara läst på engelska, och det har känts lite övermäktigt då jag haft huvudet i tusen andra saker ett tag. Det kommer en översättning. Det vill jag verkligen. Men det dröjer nog till april. Minst. Då lättar en del av det jag pysslar med nu i alla fall.

Men jag kan bara uppmuntra er till att FÖRSÖKA på engelska. Det är inte bara att sticka Offe ni vinner på det, utan möjligheten att utmana er i så mycket mer i stickning! Jag lovar att det inte är så svårt som ni tror - Särskilt då det numera finns en KAL (knitalong) där ni kan fråga andra som stickar Offe.

Jag skulle så gärna vilja hojta att "Här har ni mönstret på svenska!", men jag släpper det inte förrän det är färdigt och tydligt beskrivet osv... Så jag får be om ert tålamod.

5 kommentarer:

 1. Till de som undrar är Offe-mönstret väldigt välskrivet och lätt att följa. Dessutom lämpar det sig bra för lite stickfusk, hade ju feber när jag la upp till min så jag orkade inte med någon provisorisk uppläggning men det gick utmärkt ändå. Lycka till! (Och igen tack Lisa för en så himla schysst kofta!)

  SvaraRadera
 2. Anonym8:30 fm

  Det är ju jättebra att försöka sticka den på engelska! Är det något som man verkligen vill sticka minskar risken att man ger upp :) Tänker själv försöka mig på den och då blir det min första kofta någonsin. Ska bara hitta det perfekta garnet :)

  /H

  SvaraRadera
 3. Alltså, det är inte svårt att sticka på "engelska". Hos Stickamera.se finns jättebra översättning av de engelska termerna. Känslan är bara ovan första gången...
  Väntar på att hitta de perfekta garnerna sen blir det en OFFE

  SvaraRadera
 4. Hej Lisa! Nu kan du se koftan jag började sticka på din kurs som färdig på min blogg!

  SvaraRadera