torsdag 19 januari 2012

Offe-KAL!

När arbetsveckan är tung, då är det häftigt med sån egoboost som intervjun nedan, ett onlinecafé eller en KAL (!) kan ge en när man kommer hem. Ulrika har startat en Offe-KAL! SKOJ!
Så om du varit osäker på om du klarar mönstret på engelska eller varit sugen på att sticka koftan men inte kommit igång, så samlar sig nu en grupp som kan hjälpa och inspirera varandra kring Offe-mönstret. Tänk så häftigt att se många kreativa varianter på den här koftkonstruktionen sen! Wow...
Tanken är fortfarande att jag ska översätta klart mönstret till svenska, men jag har helt enkelt inte orkat ännu. Men ni klarar den på engelska! Jag lovar!

8 kommentarer:

 1. Anonym10:50 em

  Vilken rolig idé!

  /Caroline

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen din Offe,, är lite osäker om jag klarar den på engelska men måste nog prova för den är så mysig..
  Tack för en kul blogg att titta in på..
  Therese

  SvaraRadera
 3. Therese - då är det ju ett perfekt tillfälle att sticka den samtidigt som oss andra. Vi hjälper dig om du kör fast!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Den måste jag bara prova! Hur fin och häftig som helst! Till skillnad från någon tidigare kommentar så tycker jag den inte borde vara så svår! Dock är jag ingen höjdare på engelska... Men jag har en annan fråga; bör det vara entrådigt garn? Jag har flera nystan Drops Merino Extra Fine, här hemma skull jag inte kunna använda dem? Är det för tjockt garn? Sånt här tycker jag är jätte svårt!! Och jag är naturligtvis jätte tacksam för svar! Kram på er! Anneli

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Den måste jag bara prova! Hur fin och häftig som helst! Till skillnad från någon tidigare kommentar så tycker jag den inte borde vara så svår! Dock är jag ingen höjdare på engelska... Men jag har en annan fråga; bör det vara entrådigt garn? Jag har flera nystan Drops Merino Extra Fine, här hemma skull jag inte kunna använda dem? Är det för tjockt garn? Sånt här tycker jag är jätte svårt!! Och jag är naturligtvis jätte tacksam för svar! Kram på er! Anneli

  SvaraRadera
 6. Snälla, översätt den till svenska... Fattar noll av de engelska mönstrena!! Vill så gärna sticka en jag också... :)

  SvaraRadera