onsdag 25 januari 2012

Nu har Anette stickat en Offe i häftiga färger. Jag blir alldeles lycklig!

5 kommentarer:

 1. Men så kul att göra dig glad! <3 kram

  SvaraRadera
 2. Anonym4:04 em

  Jag har precis köpt mönstret från Ravelry. Fast undrar om jag inte kommer att vänta tills det kommer en svensk översättning. Tyckte jag läste det att det ev var en på gång. Tycker att Offe är kanon både i modell och mönster. Tilltalar mig perfekt. Och tror att när jag väl gör den kommer den att bli en favorit. Jag har redan valt ut garnet till den Visjö blir det.Mvh Lena

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Är igång med min Offe på Ulrikas KAL.
  Såg att någon nämnde att du uppdaterat mönstret med cm-angivelser.
  Jag fick mitt mönster på lägret i Pålänge.
  Hur gör jag för att lägga vantarna på uppdateringen?
  Offe-hälsningar
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 4. Anonym9:35 em

  Sååå läcker kofta!
  Men; När kommer beskrivningen på svenska?

  Det blir så mycket lättare då.... = )

  /MVH
  Helene

  SvaraRadera