lördag 28 januari 2012

Lite värme


Fästmannen kände sig lite frusen och bäddade ner sig i soffan med vovven intill.
Om nån undrar vad det bästa i livet är, så är mycket av det med på den här bilden...

5 kommentarer:

 1. Anonym11:05 em

  Hej! Är jätteglad över din beskrivning på Offe-koftan, men undrar om du har engelskt (eller annat)ursprung eftersom du valt att göra beskrivningen på engelska?

  SvaraRadera
 2. En bild att rama in och hänga på väggen!

  SvaraRadera
 3. Anonym3:44 em

  Det där känns igen med Rhodesians - värmesökande "små" voffsingar (-:

  SvaraRadera
 4. Anonym: Nej, jag har inte engelskt ursprung, men jag lärde mig sticka med hjälp av engelska mönster och tycker ofta de är bättre skrivna än de svenska. Det är därför naturligt för mig att designa i engelska sticktermer och en översättning till svenska är den svåraste biten av jobbet för mig.

  SvaraRadera