söndag 15 januari 2012

jag har fått vantar

Jag tittar på dem ibland.

Jag funderar vad jag ska ha på mig i morgon så att vantarna matchar, samtidigt som de är den lysande stjärnan i outfiten. Jag vill att folk ska tänka "Wow, sicken kvinna! Och vilka fantastiska vantar hon har!"

Det är magiska vantar. De är gröna och vita och oväntade.
De låg i postlådan i torsdags. Jag har fortfarande inte riktigt förstått hur de hittade hit. Jag är så tacksam!

Nina stickade dem. Maska för maska har hon stickat dem. Den där maskan har hon stickat. Och den. Och den. Och den där också.
Sen skickade hon dem till mig!

Jag känner inte Nina - egentligen. Men hon är en aktiv medlem i onlinecafét. Och jag fick vantarna för att jag håller cafét rullande. Det måste betyda att vantarna på sätt och vis är till alla de 2473 medlemmar som just nu gör gruppen till vad den är - men det är jag som får matcha dem till en outfit i morgon.
TACK Nina! Det är verkligen magiska vantar!

9 kommentarer:

 1. Åh så kul! Mycket vackra vantar! Och caféerna ÄR viktiga :o)

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du har , vantarna är jättevackra!!!Men du är värd dom ...för att du fixar med cafe på FB. Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Anonym8:16 fm

  Så snygga vantar, super!!

  Kan man hitta ditt koftmönster på svenska någonstans, vill så gärna ha det!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Mitt koftmönster finns hittills bara på engelska, men jag jobbar när jag orkar och hinner på översättningen. Det kommer, men är inte klart ännu. Har inte orat prioritera det riktigt på ett tag... Förlåt.

  SvaraRadera
 5. Anonym10:00 fm

  Ingen fara, var bara så sugen på att ta med den som resestickning på flyget men jag är så dålig på engelska beskrivningar.
  Den som väntar på något gott ..........

  SvaraRadera
 6. Hey Lisa , godt at du blev glad for vanterne , jeg er sikker på at de klæder dig :-))

  Hilsen Nina

  SvaraRadera
 7. Åh vilka fantastiska vantar, Hej Helena i Småland

  SvaraRadera