torsdag 5 januari 2012

gårdagens efit

Igår (!) var det ett-foto-i-timmen-dag och jag försökte ta mina bilder, men kom inte åt att blogga. Jag gillar inte att blogga i mobilen utan vill lägga saker rätt, så jag samlade mina bilder och tänkte sammanfatta gårdagen här:
Den började hemma hos moster i Sundsvall. I den här gästsängen vaknade jag vid 9-snåret... Vi kallar det 9.30.
10.30 Långsam morgon i mosters lägenhet, med hela Sundsvall för våra fötter. En grå och isig dag.
12.30 Jag glömde ta bilder! Och det var nog inte så konstigt. Bilden är från senare när jag kom ihåg... Jag var hos Maria och på IRL-besök hos Garnkorgen i Marias källare. Jag hade helt enkelt inte tid att tänka på kamera och efit. Jag var upptagen med att klappa garn! Herregud... Garnkorgen har redan Sveriges bästa webshop-service, men besöket i källaren blev ändå en chock. Vilka garner! Vilken trevlig människa! Vilka garner! Vilken kombination! Lyrisk. De här garnerna från Fleece Artist följde med mig hem, men då tvingade jag mig verkligen att inte go bananas och köpa allt!


13.30 Vi lämnar tillbaka hyrbilen jag och mamma åkt genom Västernorrland i. Jag hasar över parkeringen. Det har varit blixtvisit hos en massa släkt och jag har dåligt samvete för att vi inte hann träffa varken dig, dig, dig eller dig... Men vi tajmade värsta vintervdret nånsin. Is. Is. Is. Och så lite vatten på det. Som frös till is.
15.00 Vi tar en kaffe innan vi ska hoppa på tåget söderut. Det här är nog den roligaste bilden jag någonsin tagit på min mor. Jag skrattade så jag grät av den. Jag har bett henne om lov och jag får blogga den, men jag vill understryka att min mor inte alltid ser ut som en chockad seriefigur. Jag har en mycket söt mamma. Och rolig. Jag tycker bilden är bevis på både och.
16.10 Tåget går. Jag plockar fram Iphone med ljudbok och wordfeud. Mamma löser korsord.
17.00 och 18.00 Samma vy. X2000. Ljudbok eller bok. Wordfeud eller prat med mamma. Högljudda barn och tanter. Afrikansk franska och norrländska blandat i öronen.
19.40 På Centralen. I väntan på buss. Trött. Högtalaren hojtar om tåg till Göteborg och det är nära att jag hoppar på det redan nu, men jag ska sova hos mamma först.
20.20 Buss 53 mot Finnberget. Hem till mamma. Stockholm by night.
21.30 Sovdags. Imorgon åker jag hem till min fästman.

1 kommentar:

  1. Det var en hädelserik dag du hade :) Hoppas det blir nått jätte fint av garnet du köpte.

    SvaraRadera