fredag 23 december 2011

i väntan på julbloggande

Jag ska blogga en ljuvlig för tidig jul snart, men tills vidare bjuder jag på två länkar.
Jag har köpt stickböcker idag. Suvi och Tikru i samarbete och jag vill lägga upp till nästan allt på en gång! Älskling har fått en ostickad tröja i julklapp - Han ska få en Armas - och idag fick jag äntligen tag på mönstret!

Eftersom jag nu bestämt att han ska få Armas skrev jag ut ett fotomontage och slog in ihop med garnet åt honom. Huvudet på bilden är älsklings, kroppen och tröjan är från Tikrus modell.
Alltså: Lånat foto från Tikru och fotomonterat av mig!
En annan skoj grej hände när Älskling satt och surfade bland bloggar. En jaktblog han följer hade plötsligt länkat till något vi kände igen! Skojigt! Det visar sig att det är fler stickerskor som är tillsammans med jägare, och fler jägare som är tillsammans med stickerskor!

4 kommentarer:

 1. Linda /Zirie7:49 em

  Snygg tröja!

  *ler*
  Klart det mste va fler, nåt ska ni väl ha att göra när männen lämnar er på kammaren för att ägna sig åt jakt i mörkaste skogarna. :-) ;-)

  SvaraRadera
 2. Den tröjan är grymt snygg. Blir nästan lite sugen... :-)

  SvaraRadera
 3. Hmmm världen är bra lite.Vissade för min man din lilla film om hur man jagar gran. Nu när jag sedan läser detta inlägg så skrattar jag och försöker förklara för min man hur komiskt det är att din film ligger på en jaktblogg. Vilken svarar han då. Och jag säger namnet på bloggen. Jasså den säger han. Den spanar han på ibland. Så ja världen är allt bra liten. Jo det finns nog många stickerskor som är gift med jägare :)

  SvaraRadera
 4. Stickerskor kanske är bra för oss jägare ;)

  /Älgflugornas Herre

  SvaraRadera