torsdag 3 november 2011

smått till en liten


Nu är det överlämnat och mottagerskan blev glad, så nu kan jag visa det på bloggen också. Ett litet babyset till en liten novemberbebis som ploppar ut vilken dag som helst.
Det är en Ribbed Baby Jacket, en Aviatrix-mössa och små söta toffel-sockor som med genial konstruktion stannar på små fötter. De söta tossorna är jättesmarta i sin konstruktion, när de är färdiga, men jag kan inte låta bli att tänka att de finns en söm eller två att bespara sig någonstans. Jag ska klura på det...

3 kommentarer:

  1. Gulligt set! De där små tossorna måste jag testa att sticka också.

    SvaraRadera
  2. Nyyyydelig! Lekker farge og jakka var kjempetøff! : D

    SvaraRadera
  3. Jag blev så förtjust i de små babytossorna, så nu håller jag på med en liknande variant fast till mig själv och de blir fina fast inte på långa vägar lika söta som de små!

    SvaraRadera