onsdag 2 november 2011

Jag har ju en idé...

Jag tror jag skickar den hit när den är klar. Om den hinner bli klar.
So much to knit - so little time!

4 kommentarer:

  1. Hm. Jag är tveksam. Den här sortens tävlingar är ett sätt att tjäna pengar på andras gratisarbete. Förekommer även i skrivarbranschen. Du har redan ett namn i branschen, säljer redan på Ravelry och Etsy, har samarbete med ett par butiker. Bygg vidare på det i stället för att skänka bort ditt arbete.

    SvaraRadera
  2. Nej pappa, det här är världens bästa Ulrika, som i sitt fantastiska stickforum ger nya designers ett ställe att synas och stickas av fler samtidigt som det byggs upp en samling av gratis mönster på ny spännande design som bara gynnar alla parter! Jag har varit med och skrivit tävlingen. Så den här gången har du fel.

    SvaraRadera
  3. OK. Det visste jag inte.

    SvaraRadera