måndag 7 november 2011

i högtalaren...

...inne i nästan fullsatt tåg klockan 18.15:

"Avgången 18.17 mot Alingsås är inställd för det här är fel tåg. Och om vi ska byta så tar det så lång tid att vi missar vår tågtid, så den här avgången är inställd. Vi hänvisar till avgången 18.47. Jag får be er lämna tåget."

Jag trodde ert uppdrag var att transportera folk från punkt A till punkt B på utsatt tid. Inte "köra tåg". För det kan ni köpa en modelljärnväg och sluta slarva med min tid och mitt liv på det här viset.

4 kommentarer:

 1. ????
  Vad håller de på med?
  Helt otroligt
  Hoppas kvällen blev bra ändå

  SvaraRadera
 2. Förr i tiden var SJs affärsidé att transportera folk. Numera är deras affärsidé att sälja biljetter.
  Och jag blir så sint.

  SvaraRadera
 3. Pappan5:04 fm

  När jag var ung var SJ:s uppgift att lägga ner järnvägar. Det var de riktigt bra på.

  SvaraRadera
 4. Undrar hur de tänker egentligen?

  SvaraRadera