onsdag 16 november 2011

10 knitters you'll meet in hell


Jag tänker på intet sätt försöka jämföra mig med den fantastiske Franklin Habit, men jag har varit både elev och lärare i stickworkshops. Nog känner vi igen dem? Både studenterna och lärarna. Och som Franklin påpekar så är de alla väldigt sällsynta, men vi minns de av dem vi stött på.

Om jag någonsin uppfattats som någon av Franklins beskrivna stereotyper av "10 knitters you'll meet in hell" så ber jag om ursäkt i efterhand! För förutom de tydliga stereotyperna så beror ju hur vi uppfattar människor på både deras och vårt eget humör och dagsform. Glöm inte det.

De allra, allra flesta sorters stickerskor som har en dålig dag går att lugna med ett leende och lite garn.

1 kommentar:

  1. Hahahaa!! Den var lysande! Den passade in på det vanliga livet också!
    Jag kände igen varenda elevsort från min tid som gymnasielärare. Vi lär helt enkelt på olika sätt och det kräver sin lärare för att få varje typ att lyssna. =)
    När det gäller lärarbiten kände jag igen gamla kollegor.
    Från stick-världen hittade jag också en bekanting - den gudomliga läraren som står och glänser och man ska vara glad över att har den stora äran att få vara i samma rum. Huga.

    SvaraRadera