måndag 17 oktober 2011

tips och reklam

Jag håller kurser i att läsa engelska stickmönster och nu på torsdag är det dags för höstens uplaga på Vuxenskolan i Göteborg - och det finns platser kvar! Det här är fjärde terminen jag håller den, så kankse har de som var sugnast redan gått den, men jag uppfattar på frågor jag får att behovet av kursen fortfarande finns! Det är inte så svårt som du tror!
Kursen är mellan 18 och 21 och du tar kontakt med sv.se/goteborg för att anmäla dig!

I år har vi också knåpat ihop en fortsättningskurs med fler knepigheter i engelska mönster. Den kursen går den 29 november och där får det också plats fler kursdeltagare!

Kom på kurs!

6 kommentarer:

  1. hejhej, ville bara kika in och vinka lite grann nu när vi var bordsgrannar på sip n knit sist. så nu har jag gjort det=) hoppas du får en fin dag. kram på dig

    SvaraRadera
  2. Det skulle jag önska att det fanns här där jag bor också.

    SvaraRadera