onsdag 12 oktober 2011

stickig helg

Det är en stickig helg vi går mot. Underbart! Jag behöver garnet, maskorna och stickorna just nu. De håller ihop min lite splittrade tillvaro i personen jag vill vara - stick-inspirerade Lisa.

På fredag ska jag och fantastiska Erik Torstensson hålla KNITWALK igen - den här gången på Kulturnatta och vi kommer att hålla till på Stadsbiblioteket. Kom och prata stickning med oss! Slå dig ner och sticka en stund!

På söndag håller Åsa öppet hus i Lerums Tingshus. Åsa har just öppnat garnasinne.se - en garnbutik för bara ekologiskt och fairtrade - och det ska såklart firas! Ses vi där? Där ska det ätas fika och klappas garn. Jag har faktiskt inte vågat skryta om det innan, men det är jag som gjort Åsas logotyp, och jag tycker faktiskt den passar hennes garnbutik alldeles ypperligt!

3 kommentarer:

 1. Jag håller med om att loggan passar perfekt, men du visste ju redan =)!

  Tack för att du nämner mitt evenemang här på din blogg. Jag hoppas förstås att det ska bli en lyckad eftermiddag. Om inte annat så är det gott med fika!

  SvaraRadera
 2. Förlåt min egofixering! Jag vill naturligtvis önska dig lycka till på fredag också! Tyvärr kan jag inte komma.

  SvaraRadera
 3. Snygg logga!

  Ska se om jag hinner förbi på fredag!

  SvaraRadera