onsdag 12 oktober 2011

sortera

Jag är nästan lite anal i mitt sorterande ibland, och här i Torpet står DVDfilmer, böcker och (inte just nu men vanligtvis) kryddorna i bokstavsordning. Jag har dock problem med alla våra bokhyllor. Uppdelandet i en hel massa genrer har fått oss att skämta om att jag behöver ett kartotek innan jag är nöjd... Så medan jag funderar på vilka grupper böcker jag ska sortera i bokstavsordning härnäst kanske det var bra att jag hittade den här lilla filmen. Lite inspiration för nästa sorteringsryck kanske...

6 kommentarer:

 1. Åh, skönt och höra att jag inte är ensam om det här med att sortera allt i bokstavsordning!

  SvaraRadera
 2. Själv sorterar jag böcker i storleksordning och kryddor efter sort/användning. Filmerna håller vi på att sortera efter kategorier men det är lite knepigt ibland att bestämma vilken genre en viss film tillhör.

  SvaraRadera
 3. Kul film! Det är snyggt med böcker i färgordning men efter att ha provat gick jag tillbaka till att ha alla i bokstavsordning istället. MYCKET bättre och enklare att hitta!

  SvaraRadera
 4. Underbar film men vart fasen blev bananen av? Den blev väl inte mosad av böckerna?! :-D

  SvaraRadera
 5. Borde skrivit "vart tog bananen vägen"! :-D

  SvaraRadera
 6. Underbar! Precis en sån humörhöjare behövde jag just nu när vardagsrummet är ett kaos.

  SvaraRadera