måndag 17 oktober 2011

öppet hus för Garnasinne

Telefonen var med, och stickningen, men knappt huvudet. Jag är väldigt trött, men är glad att jag kom iväg på Garnasinnes och Åsas "Hurra! Jag har öppnat min webbutik-öppet hus" i Lerum igår. Jag tog en bild på en av de fina cupcakesen som det bjöds på.

Sen tog jag bild på dagens huvudperson med son i knät och folk omkring sig.
När jag kom hem tog jag en bild av det Fan-Tas-Tis-Ka garnet jag fick med mig hem. Angel 2ply från The Natural Dye Studio. Ekologiskt (som alla Garnasinnes garner) i babyalpacka, kashmir och silke. Det här är lyx på härva och ska kanske bli en komplicerat vacker, midvintrig sjal... Kanske med röd kant. Ska bara sticka klart min komplicerat vackra sjal som redan sitter på stickorna.
Sen insåg jag att jag inte hade tagit ett enda kort på borden med garn, på glad Åsa bland sina garner, på glada människor bland Åsas garner... Inte ens på de som satt vid samma bord som jag! Älskade stickvänner som jag inte ser tillräckligt ofta. Men jag var glad att se er igår. Trött men glad.

2 kommentarer: