lördag 29 oktober 2011

efit

Hade velat ta vackra höstbilder. Hade velat vara solig och skuttig med en massa fina bilder... Men kameran krånglar och vädret är grått och blött. Så det blir ajfån-bilder och det är en ganska slö dag. Jag gissar att det blir lite husdjur, lite pyssel och lite vad jag tar mig för. Håll till godo.
9.30 Hjälp vad länge jag sov! Verkar som att jag behövde det här. Vovven ligger nära, nära... och tar upp en massa plats.
10.30 Jag tofflar runt och plockar och städar för att kunna slå mig ner i soffan och slöa om en stund.
11.30 Nu slöar jag. Stickning och kaffe. Insåg att min otypiskt flickrosa stickväska såg nästan skojigt flickrosa ut bredvid min otypiskt flick-lila fleecefilt som jag och vovven gosar under i soffan. Så här flickig känner jag mig inte. Jag identifierar mig mer med den mörkgröna stickningen.
12.30 Jag fryyyser. Tänder i kakelugnen, värmer lunch och tar på mig en kofta.
13.20 Lunchen är äten. Stickning framtagen. I knät gosas det för fullt. Lilla Q och Evert spinner i kapp.
14.30 Måste rycka upp mig, så jag och Rolff går på promenad.
ca. 15.00 Efter att ha postat ett paket har vi nu kommit ända till det glada teleskåpet.
15.15 I Hulkås träffade vi de här krabaterna.
16.00 och nästan hemma träffade vi de här. Men efter diverse små omvägar i skogen och ett par samtal med grannar har vi nu varit ute i ca 1,5 timmar, så nu går vi hem.

I en av kommentarerna får jag frågan vilken ras Rolff är. Han är mest Amstaff (American Staffordshire Bullterrier), men han är en blandras. Vi har inga papper på Rolff då han är en omplaceringshund, men vi tror att det är boxer i honom bland annat.
16.30 Tillbaka i soffan. Nu med min fina Larsson i knät.
17.30 Det börjar bli mörkt och det var svårt att ta den här bilden så det syns vad det är. Jag har lagt ner stickningen och sitter och spelar lite TVspel en stund. Skönt slappt. Måste snart ta itu med middagsfix.
18.30 Middagen är klar. Jag dukar. När som helst är Sambo hemma.
19.30 Nu är han hemma! Vi äter middag och lördagsmyser lite.
21.30 Jag glömde ta en bild halv nio. Vi mös vidare. Nu är det äntligen dags för säsong 2 av Downton Abbey!

12 kommentarer:

 1. Mysigt med kakelugn. Ha en skön slappardag!

  SvaraRadera
 2. Yes yes YES! Vad glad jag är att du är med! Längtar till Torpet och saknar dig och nu får jag liiite medicin för abstinensen i alla fall. :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker hund du har.

  SvaraRadera
 4. Väldigt mysigt med en kakelugn sådär.. mindre bra det är kallt!

  SvaraRadera
 5. Åh vad härligt att få vara med på ett litet hörn idag!

  SvaraRadera
 6. Men gosekatterna!

  SvaraRadera
 7. Oj, var visst lite snabb där, skulle ju även skriva att hunden ser ursöt ut. Vad är det för ras? (jag kan inget om hundar)

  SvaraRadera
 8. hej vilka söta kissar o söt hund du har
  Kul att se din EFITdag

  SvaraRadera
 9. Tack för infon om Rolff. Vilken insats ni gör som tar hand om en omplaceringshund.

  SvaraRadera
 10. Det är så kul med EFIT. Tack för att du delade med dig av din dag!

  SvaraRadera
 11. Roooooolffen!! Finaste vovven! Å vad jag blev Rolff-gos-sugen!

  Hälsa alla!
  KRAM!!

  SvaraRadera