lördag 15 oktober 2011

efit igår

Igår var det ett-foto-i-timmen-dag, men jag hade en sån där upptagen dag då jag inte kunde öppna datorn och blogga, så ni får alla bilderna på en gång nu i stället.
9.00 Dagen började lugnt med lite läsning hemma och katterna gosade i soffan.
10.00 Promenad. Nattfrosten har börjat smälta, men ligger kvar i skuggorna.
11.00 Hunden tycker vi kan gå ut i skogen IGEN. Snälla? Det var ju så roligt.
12.00 På pendeln in till stan
12.35 Bonusbild. Den här stod på Drottningtorget. Polisen myser i husbil?
13.00 Studenter ska redovisa omvärldsanalyser idag. Det kommer ta hela min eftermiddag. Jag läser på de olika gruppernas arbete.
14.00 Lyssnar på gruppredovisning.
15.00 Nu är det en annan grupp som redovisar...
16 och 17 skulle jag bara ha visat fler studentfötter, så jag skuttar till:
17.30 Jag tittar in på Stick&Drick, äter en macka, dricker kaffe och spanar in de andras projekt. Kan dock inte stanna längre än till strax efter 18 då jag är på väg till...
19.00 KNITWALK! Vi ska inte starta än på en stund, men vi dukar upp. Knitwalk var ett evenemang på Kulturnatta då jag och bästa Erik dukade upp ett gäng påbörjade stickprojekt (och ett gäng avslutade) som folk fick klämma och känna på, prata om och inspireras av.
20.00 Nu är det öppet "på riktigt". Extra kul att Sandy dök upp! Det var oväntat. Det var skoj! Fast lite felplanerat då vi delade plats med aktiviteter som tyckte vi skulle vara tysta - fast vi var planerade att vara en pratig aktivitet... Fast det var lite häftigt att sitta och titta på danskroki. Och det är alltid skoj att höra finska pratas, men att ha författarsamtal i mikrofon alldeles intill oss gjorde att vi störde varandra. hade lätt kunnat undvikas.
21.00 Här borde jag ha en bild på Erik och hans fantastiska slända! Men jag stirrade bara och fotade inte. Erik stod och spann alpacka med en gammal LP-skiva som tyngd på sländan. Ni får nöja er med en bild på mig och krag-sjal-mojängen jag pysslar med.
22.00 Nu packar vi ihop. Jag var lite extraglad att många ville klämma och känna på just Gratituden jag hade med mig. Jag undrar när jag ska få lite inspirationsskjuts att göra klart den här gröna bara...
23.30 klev jag äntligen in genom dörren hemma. Sambon sov redan och vovven hade saknat mig. Det var en bra fredag igår.

2 kommentarer:

  1. Det där hunden har verkligen det där uttrycket "det bästa som finns..." från Hunden och Kattens dagbok. Jag har också en sådan hund!

    Härlig dag! Och fantastisk polishusbil!!

    Mvh Therese

    SvaraRadera
  2. Kul att följa din dag. Du hann ju trots en intensiv dag sticka lite då och då.

    SvaraRadera