onsdag 14 september 2011

gåvan

En hemstickad present kan vara det finaste jag kan tänka mig.

Det är vad jag har fått. Finaste fina Dödergöken har stickat ett par sockor till mig, och igår när jag kom hem låg de och väntade på mig i ett prickigt paket. Jag sitter och tittar på dem och tänker "Den där maskan har hon stickat till mig. Och den. Och den. Och den..." Det ligger så mycket tid, värme och omtänksamhet i en stickad gåva!

Riktiga gladsockor! Och de passar mina sneda fötter perfekt!

När man ska fotografera sina egna fötter i det här huset är det många som vill hjälpa till, men här är i alla fall bevis på att de passar – perfekt dessutom.

Tack. Tack. Tack. Tack. TACK!

Finaste Göken har bloggat närbild på stickningen här.
Tillägg: Och nu har hon bloggat Lite Mer om dem! Och jag sitter här och är rörd till tårar.

6 kommentarer: