fredag 2 september 2011

garnshopping

Jag har shoppat garn. Och en jacka. Och så har jag stickat en sjal till Sambo som behöver fotograferas. Så allt nytt kan jag inte visa ännu. Men garnet... Garnet!

KnitNation i somras hade OldMaidenAunt med sig drömgarnet, men bara tre härvor. Jag behövde fyra kanske fem. Så jag fick lämna drömhärvorna där, och se dem köpas av någon annan. Jag sörjde.

Sedan twittrade jag lite med bästa Lilith (Old Maiden Aunt herself) och hon specialfärgade fem härvor bara till mig! Och nu är drömgarnet här! Det är alldeles bredvid mig. Jag kan klappa det!
Det är fantastiskt... Alpacka och silke i färgen "Ghillie Due" som skulle kunna liknas vid en riktigt härligt äcklig algblomning. Skitigt gröngult på det allra vackraste vis.

Och så skickade hon med den sötaste lilla nyckelringshärvan med emergency yarn! Kris-garn för kris-situationer! En fenomenalt söt, snygg och fiffig idé!
Sen har min härva från Easyknits dumpit ner i brevlådan. Min egen, handfärgade, unika Deeply Wicked-härva som passar ett Harry Potter-fan som jag. Den sista filmen till ära döpte Jon detta Gryffindor-inspirerade garn till "Goodbye Harry". Den här härvan håller nästan egenhändigt på att inspirera en designidé... Heja mig!

2 kommentarer:

  1. Såå läckra garner!! Nu fick jag häftigt garnköpsug. :)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fina garner. Kan tänka mig att du känner lite lycka trots åskeländet.

    SvaraRadera