torsdag 11 augusti 2011

mönstret på svenska kommer...

Wow. Jag är överväldigad! Vad snälla ni är - och vilken respons!

Några har frågat om mönster på svenska, och det finns! Men det väntar lite på nya bilder.
Mönstret kommer nämligen att säljas både via Ravelry och via Ateljé Norrgården då deras garner visade sig vara Som Gjorda för den lilla sjalen. Därför kommer det svenska mönstret att presenteras ihop med Norrgårdens garner och mönstret kommer också att säljas direkt över disk ihop med garnet om ni åker till Norrgården och shoppar! Coolt va? Jättecoolt!

(Jag har flyttat upp det här inlägget från i förrgår då fler frågar efter Dödergöks fina variant.)

6 kommentarer:

 1. Mycket jättecoolt! :)
  Jag är snart klar med min sjal och den blir jättefin!

  SvaraRadera
 2. Hejsan Lisa! Jag vill bara säga TACK! För att vi får sälja ditt underbara mönster tillsammans med vårt garn och får att du skapat något som får garnet från våra getter att lysa. Många kramar Karin.

  SvaraRadera
 3. För, ska det vara, jag har nog umgåtts med fåren lite för mycket på sista tiden/karin

  SvaraRadera
 4. Åh Karin, glädjen är helt på min sida! Det är jättehäftigt att ens på något sätt bli förknippad med er och ert garn!

  SvaraRadera
 5. snyggaste jag sett på år och dag! ska snart sätta igång jag oxå:-)

  SvaraRadera
 6. Anonym11:51 fm

  Hjälp jag vill köpa Gratitudmönstret den är så fin ,kan ej betala över nätet Hur gör jag Mvh Ingegerd ingegerdbergkvist@hotmail.com

  SvaraRadera