onsdag 10 augusti 2011

målarhelgen


foto: Elisabet
Sista helgen i juli fick torpet ny rödfärg. Vi hade bjudit in "de som vill" att hjälpa till, och i utbyte fick man trevliga sommardagar i trevligt sällskap, mat och dryck och både sjö- och badtunna-bad på lördagskvällen.
De som inte målade plockade bär. I år har vi sammanlagt fått 16 liter svartvinbär från vår enda (jättestora) buske och krusbären ska blandas med jordgubbar och bli saft.
På lördagen tände vi i badtunnan och där satt vi ett gäng till in på småtimmarna och myste. Det var en sån där sommarnatt man lever länge på.
foto: Elisabet
foto: Elisabet
Jag vill återigen tacka er som hjälpte till för en häftig helg med många skratt, mycket sol, kladdig färg och magiska stunder! Torpet är nu ännu finare, och ladan ser skabbigare ut än nånsin i jämförelse... Vi får nog ta fram penslarna fler gånger...
foto: Elisabet
(Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format)

6 kommentarer:

 1. Ladkladd SKA jag vara med på!

  Ser härligt ut!

  SvaraRadera
 2. Vad fint erat hus är! Mycket större än vad jag förknippar med ordet torp. Vi ska röfärga nästa sommar, nu kämpar jag på med fönstren, det är tråkigt men det blir fint. Varvar med stickning för att orka.

  SvaraRadera
 3. Tack för en jättemysig lördagskväll !! Nu vill jag också ha en badtunna. :-)

  SvaraRadera
 4. I like the post format as you create user engagement in the complete article. It seems round up of all published posts. Thanks for gauging the informative posts. cara menggugurkan kandungan

  SvaraRadera
 5. thank you for the information provided, we are waiting for the next info

  SvaraRadera