onsdag 17 augusti 2011

Jag fick PAKET!

Efter en ganska hemsk skitdag på jobbet (med några ljusglimtar av trevligt folk) kom jag hem med åskmoln i humöret. Då hittade jag ett paket. Till mig.
Flickorna i Örebro tackade för Gratitude-mönstret genom att ge mig ett paket. Med skojiga klistermärken (Det ska sitta ett i varje skolbok som är min!), fina knappar med babuschkas på och... och... och...GARN! Två härvor finaste, flammande mohairen från Ateljé Norrgården. De påstod att de vet ett mönster som passar bra till det här garnet, men vet ni vad tjejer? Jag kanske kom på idén till en annan sjal i stället! Jag har några projekt att göra först, men det ligger en liten, glödande idé och jäser till sig här... (som vanligt).

TACK Catarina och Camilla! Det var den bäst tajmade fina presenten på länge!

3 kommentarer:

  1. Underbart!! Och du är verkligen värd det!

    SvaraRadera
  2. Det ingick två kramar också men dom har du tillgodo.

    SvaraRadera
  3. Vilken bra överaskning en tråkig dag!

    SvaraRadera