fredag 22 juli 2011

signerat garn

I onsdags fyllde finaste Ida år och jag åkte för att fira henne med presenter jag köpte på Knitnation. Liksom flera andra gäster förstått blir Ida glad av stickningsrelaterade presenter. Det låg bland annat två härvor mullbärssilke och en härva silke från Handmaiden på presentbordet... Men jag tänkte faktiskt få skryta lite med vad jag hade med mig, för jag tycker jag fick en riktigt bra idé: Signerat garn.

Jag köpte ett nystan Socktopus Sokkusu och bad fröken Socktopus själv (Alice Yu) och allas vår Cookie A signera garnet med förslag på vilket, av deras egna sockmönster, de själva skulle gjort i den färg jag hade valt åt Ida.

(foto lånat från Idas ravelry stash)
Ida fick också ett ex av Ysoldas nya bok Little Red in the City - signerad med en födelsedagshälsning från Ysolda.

Jag köpte ett ex av den boken jag också, och när jag läst lite mer tänkte jag dela med mig av vad jag tycker. Hittills är intrycket att den är... fenomenal. Japp. Fenomenal.

5 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk present till en kär vän.

  SvaraRadera
 2. Verkligen en fantastisk present! Jag bara går och klämmer och tittar och drömmer och kollar mönster... Underbart!

  SvaraRadera
 3. Å vilken snäll och fin present. Läge att rama in banderollen sen!

  SvaraRadera
 4. Vad underbart det måste vara att ha en vän som du som kommer med så fina presenter.

  SvaraRadera
 5. De måste var presenternas present för en stickgalning.
  =)
  Må gott på dej
  Eva.

  SvaraRadera