onsdag 13 juli 2011

Liseberg

Jag har blivit gammal. Tydligen. Idag var jag på Liseberg och jag som älskar att åka karuseller åkte inte nåt alls. Det berodde delvis på att vi var där ganska begränsad tid, då vi behövde komma tillbaka hem till vovven, men också för att jag helt enkelt inte tyckte det var värt det. En heldag med åkband - absolut! Jag blir barn på nytt och har jätteskoj i allt som snurrar och far, men idag var vi mer sällskap till andra som for runt i karusellerna.
Värst var det när Älskling och jag satt och väntade på en bänk med varsin kaffe när de övriga kom skuttande från en bergochdalbana. Hej tant-och-farbror-poäng!

Men vi började med att lägga varsin peng på ett nummer och gissa vad? Min älskade vann! Och jag fick pandan som nu heter Pudde.
Sen var Pudde såklart med överallt, och försökte till och med sno Älsklings öl.
Men mest ser han skeptisk ut lille Pudde, då han liksom drar nosen åt höger...
En vanlig utsikt på Liseberg är annars detta: Kö. Andras fötter.
Så när du väljer skor för ett nöjesfältsbesök, välj ett par som är både bekväma och snygga. Fler än du kommer att titta på dina skor...

2 kommentarer:

  1. Gillar Skeptiska-Pudde!

    SvaraRadera
  2. Han kanske redan är lite dragen av ölen Pudde.. :)

    SvaraRadera