fredag 24 juni 2011

skrock, kärlek och midsommartraditioner


Mannen jag drömmer om, vare sig jag är vaken eller sover, snarkar redan i sin säng. I hopp om fler drömmar om samme man lägger jag sju sorters blommor (i en påse) under kudden. Drömmer jag om någon annan kallar jag det för vidskeplighet och nonsens. Drömmer jag om min Tobbe ser jag det som ett tecken.
Det är väl så det funkar?

7 kommentarer:

 1. Anonym11:52 fm

  Jag har stor glädje av din blogg på alla sätt! Rolf-vovven är väldigt charmig. Men vad är det för ras?
  En helt hundokunnig Agneta

  SvaraRadera
 2. Hej Agneta! Kul att du gillar min blog!
  Rolff är en blandras med mestadels amstaff (American Staffordshire Terrier) i sig. Han flyttade hem till oss när han redan var två år gammal och hade då levt ett ganska hårt liv med fel sorts ägare... Så vi har inga papper på honom. Vi tror dock att det kan vara lite boxer, rottweiler och/eler labrador i honom med tanke på alla mysiga rynkor runt huvudet och den lite trubbigare nosen.

  SvaraRadera