tisdag 7 juni 2011

sämst just nu...

...är att jag sitter i en bil på väg hem från Stockholm när stickerskorna samlas för WWKIPD i Botaniska. Lite sent insåg Sambo att mitt seminarium på fredag och världsstickardagen på söndag inte är optimalt tajmade med att svåger fyller 30 på lördag...

Så även om jag är glad att få vara med på kalas och fira en fin Putte på hans födelsedag, är jag lite bitter över att stå som arrangör för, ha jobbat och puffat för, ha sett fram emot ett arrangemang jag inte kan vara med på.

Så snälla stickerskor som samlas på picknickfiltar i Botaniska på söndag - Tänk på mig och ta många foton! Jag vill se hur ni hade det.

Själv lovar jag att visa stickningen för alla jag kan tänkas träffa på bensinmackar och andra pauser på väg hem från huvudstaden. Jag ska sticka i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar