tisdag 7 juni 2011

Kofta på gång...

Idag pratade jag i radio igen (Länk till det kommer när det lagts upp under programmets hemsida) och där avslöjade jag att jag håller på med en Fritt Etter Setesdal-kofta. Den har varit lite hemlig hittills. Jag vet inte riktigt varför, men jag har inte visat nån endaste del av den förrän nu.
Men när man nu berättat om den i radio kanske den inte kan vara så hemlig längre. Så här långt har jag kommit.
Jag stickar min variant i brunbeige Silke Tweed och grafitgrå Lucca Fino.
Jag tycker det blir fantastiskt snyggt! Jag har inte bestämt vilka färger broderierna ska vara i ännu, men det visar sig nog.

3 kommentarer:

  1. Ser ruskigt snyggt ut! :)

    SvaraRadera
  2. Du har rätt, det är fantastiskt snyggt!

    SvaraRadera
  3. Oj, jösses. Det ser ruskigt avancerat ut. Men fint, såklart :)

    SvaraRadera