söndag 12 juni 2011

efit

Min andra efit-dag någonsin. Är inte hemma utan kommer att ägna dagen åt att ta mig hem. Kommer att uppdatera från telefonen på resande fot, och redigerar ihop dagen hemifrån när jag kommer åt min dator. Kom alltså gärna tillbaka i kväll och se dagen sammanställd.

4.40 Börjar dagen med att vakna kl 4 hemma hos mamma i Stockholm. Svårt att somna om. Halsen kittlar... oroande. Var på kalas till efter midnatt och borde verkligen få sova.

8.40 "Nu får ni kliva UPP! Jag vill ut och kissa!" Vi är lite sega i starten... Min fina mamma fixar frukost medan vi krälar ur sängen.

9.40 Långsam frukost på mammas fina balkong. Notera Kaknästornet i fjärran.

10.40 Dags att ta på sig ansiktet.

11.45 Nu är det dags att åka hemåt.

12.45 Blir inte så skoj bilder när jag försöker sova. Jag har ont i halsen och sover gärna bort det jag kan. Älskling kör då jag inte orkar...
14.00 Vi svänger av vid Arboga för att hålla oss på E20 hemåt.

15.00 Örebro. Onda halsar får man bota med glass.

16.15 Hova. Rast igen. Ny glass. Det är fortfarande synd om halsen.

Kl 17 sov jag...
18.30 Äntligen hemma i älskade torpet igen. Evert Piaf hälsar välkommen hem med upprepat lyckliga "Mjaaaaaau".
Vi är så glada att vara hemma att jag bjuder på två bilder. (Och så vill jag kompensera för timmen jag missade förstås.) Rolff sprang direkt och hämtade favoritbollen (som inte är så bollformad längre).
19.00 Dags att laga middag. Livets lyxigaste lyx måste vara att få gå ut i trädgården och samla det som ska ätas. Det blir grönsallad till det grillade, så jag har samlat ihop babyspenat (som växt så det knakar och svämmar över) och lite örter...
20.00 TVn är fortfarande trasig och vi är trötta. Lösningen blev fredagens Vem Vet Mest via svtplay. Svaret här är Capri.
20.08 Jag måste bjuda på en extra bild. Evert har längtat efter gos hela helgen och har snurrat i mitt knä en lång stund, spinnandes och jamandes. När han till slut låg still och hade lagt sig tillrätta hade tassarna hamnat lite hit och dit...
21.00 Dessa magiska sommarkvällar! Ljuset över åsen är helt fantastiskt. Vi har inte tagit ut innerfönstren i vardagsrummet ännu, och isoleringsullen ser helt fel ut mot allt det gröna ute. Dessutom behöver fönstret putsas... Det syns att Rolff sitter här och tittar ut och pressar nosen mot glaset.
22.00 Rolff ligger här nära mig. Nu sneglar han lite på mig... Kanske tycker han att det börjar bli läggdags, men jag är inte helt redo att sova än. Men snart så.
23.00 Det är fortfarande skimrande skymning ute, men det svaga ljuset fångar inte webcameran i datorn, så här är jag upplyst bara av dataskärmen... Är på väg i säng äntligen, efter att ha suttit här med katt i knät och snarkande hund intill en lång och mysig kvällstimme. Jag är fortfarande lite ledsen över att jag inte var på på WWKIPD idag, men det blev en ganska bra dag ändå.
Godnatt på er alla!

18 kommentarer:

 1. Tassar inom och ser hur Din dag startat. På återseende!

  Fortsatt trevlig dag.

  SvaraRadera
 2. Det var en tidig start på dagen det.

  SvaraRadera
 3. Tänk att få vänta på folk ska vakna innan man ska få gå på toa :)

  SvaraRadera
 4. Mysigt att vara och hälsa på hemma hos mamma! Jättesöt hund.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Kikar förbi och återkommer senare igen.

  SvaraRadera
 6. Ben & Jerrys är ju en universalmedicin - botar allt från onda halsar till ömma tår :-D
  När jag tänker efter så behöver jag nog lite glass....

  SvaraRadera
 7. Skönt att resan hem gick bra. Krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Mycket glass blev det :)
  Här har vi kostat på oss en glasspinne efter pizzan..

  SvaraRadera
 9. Kul att få följa din efit-dag!

  SvaraRadera
 10. Rolff och Evert D; ... ovanliga och kul namn på djuren! Tack för besöket hos mig!

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Kikar tillbaka
  Hihi, ja katter har en förmåga att hitta de mest konstigaste ställningarna :D
  Ses

  SvaraRadera
 12. Vilka mysiga husdjur du har! Nog är det underbart att vara så älskad som man kan vara av djur?

  Hoppas att du mår bättre i halsen - glass är ju ett måste!

  SvaraRadera
 13. Härliga bilder på katten! =)

  SvaraRadera
 14. Evert-daaarlingen! Han är för go. :-)
  Fina bilder från din dag!

  Snaaart ses vi! Älsk!

  SvaraRadera
 15. Ja, det är lite fuskigt enkelt att ta mysiga bilder när man bor ihop med personligheter som Evert Piaf och Rolff. Nu var ändå inte de övriga två katterna med... Tack alla som tittat in på min EFIT-dag. Vi ses 21 juni igen!

  SvaraRadera
 16. B&J är HELT KLART bästa hjälpen mot halsont! (hoppas det blev bättre) Kikar in lite ;-)

  //En-sån-där-som-gjort-det-för-första-gången-och-tittar-runt-på-andras-EFIT-dagar-och-inspireras

  SvaraRadera
 17. Har hela bilen full med olika hundnos tecken, kina-tecken bruka vi kalla de :)
  Märks att man inte är ensam iaf :)

  SvaraRadera
 18. Har hela bilen full med olika hundnos tecken, kina-tecken bruka vi kalla de :)
  Märks att man inte är ensam iaf :)

  SvaraRadera