fredag 17 juni 2011

bytespresenter och present

Redan förra veckan damp ett Ljuvligt paket ner i brevlådan, med min present i sommarbytet från Johanna.
Det damp dock ner i veckan då allt hände på en gång, så jag har klantigt nog inte bloggat det förrän nu. TACK för mitt fina sommarpaket! Titta bara: Skojiga virkade jordgubbar, ljuvligt garn och spännande fröer till trädgården!
I förrgår kväll låg ytterligare ett paket här hemma - Den här gången i Garn&Te-bytet och Mikaela hade slagit på stort med inte bara en sorts te! Har inte hunnit smaka, men har öppnat och luktat på - jisses så gott det luktar. Och gröna knappar som är finfinfina! Och garnet! Mjuka, mjuka Lucca! Och jag ska tydligen in i en lila stick-period snart...
...om nästa period inte blir röd! För kolla vad jag fick av Åsa! Jag har gjort loggan till hennes butik (som snart öppnar! Spännande!) och fick dessa röda Manos-härvor som ett extra tack! Ljuvliga! De ska bli något i stil med min Stora Hawthorne tror jag...
Och jag har inte fått iväg mina bytespaket, men de är ihopplockade och packade, så det blir nog i helgen.

1 kommentar:

  1. Jag hann nästan bli orolig att paketet kommit bort i posten :) Kom på att jag glömde ju helt bort att sätta med Skyddsängelteet!! Ska posta några påsar till dig så du får testa, trots att du inte tycker om örtte ;)

    SvaraRadera