onsdag 22 juni 2011

akademiskt

Ibland, i livet som doktorand, hittar man meningar man själv har skrivit som man inte förstår. Och då jobbar jag ändå med kommunikation och läsbarhet. Skriver man om samma mening tillräckligt många gånger blir den oläslig. Så är det bara.

1 kommentar:

  1. Skrattar gott!! Jodå. Känner jag mycket väl igen mig! Nu har jag aldrig doktorerat, men tre kandidatuppsatser & en magister. Det gäller att komma ihåg att aldrig formulera om en mening, bättre att sudda ut. Men vem orkar det efter sjuttioandre gången. ;-).
    Ett annat mysterium är ju handledares åsikter. De klagar på en sak,sen efter sjutton ändringar föreslår dom exakt det som stod från början & kallar det sin egen idé. Vet inte hur många gånger det hänt mig. Men jag sparar & daterar alla versioner. Moaaahaa. ;-)

    Nu till pudelns kärna: tusen miljoner tack för det underbara garn & te paketet!! Du träffade alldeles klockrent!!
    Tack,tack! <3

    SvaraRadera