söndag 15 maj 2011

trädgårds-stickhörna

Igår var jag på loppis och hittade en stol för 70 kronor. Det är en gungstol som liksom gungar runt en fjäder i mitten och det är bland det mysigaste jag vet - att gunga. Helst hänger jag i en hammock, men det här var inte illa det heller. Dynan som hörde till min lilla trädgårds-mys-hörna var dock anskrämligt ful, så jag köpte ett påslakan som kostade nio kronor mer än hela stolen, och sydde ett överdrag till dynan. Nu är den Min Stol. Här ska jag sitta och sticka i sommar.

4 kommentarer:

 1. Så fin, och den blir nog härlig att sitta och sticka i sommaren igenom!! =)

  SvaraRadera
 2. Det finns två likadana att hämta, om du bor nära Blekinge (eller kan tänka dig att köra dit...)

  SvaraRadera
 3. Åh Mia de hade gärna fått flytta hit! Vilken stick-mys-sittgrupp det hade blivit! Men Alingsås är ju inte direkt Nära Blekinge... Attans.

  SvaraRadera
 4. Åh, det kommer bli tokmysigt för dig :)

  SvaraRadera