söndag 1 maj 2011

omnomnomnomnomnom

Jag hade kaniner när jag var liten. Tre stycken hann jag med - efter varandra. Hoppsan, Knatte och till sist Vips. De utlöste antagligen en del av mina allergier, och även om de flesta och mesta av allergierna har växt bort blir jag fortfarande förfärligt sjuk av just små söta kaniner.
Idag hittade jag denna gif som gjorde mig nostalgisk. Den visar en anledning till att jag fortfarande tycker att kaniner är så ini tokighet söta. Även om jag inte får komma nära och gosa så... Den där lilla, runda underläppen och det där omnomnomnom-tuggandet!
Söt!

8 kommentarer:

 1. Hej. Så söt. När jag var liten fick familjen en kaninfamilj. efter något årvar dom 43 stycken...Tur vi bodde på landet med ladugård mm. Föräldrarna hette *Karloskar o Kristina. Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Vilken rolig och söt film. Den fick mig på gott humör

  SvaraRadera
 3. Dom är ju för söta, kaniner, även om dom mest rivs på mig :)

  SvaraRadera
 4. Kaniner är verkligen sötgosiga djur även om de kan vara nog så ilskna. Vi hade tidigare en dvärgkaninhona som hade ett jäkla humör. Henne var det ingen som vågade säga emot.

  Vännerna lyfte snabbt på fötterna när hon kom skuttandes ;-)

  SvaraRadera