måndag 30 maj 2011

efter deadline

När jag tittar i kalendern inser jag att jag sagt "efter deadline" lite för ofta på sistone. Allt har hamnat där. Efter deadline.

Jag har ett seminarium den 10 juni. Det handlar om texten jag jobbat med hela våren. Seminariet slutar kl 15. Då rusar jag därifrån för att sätta mig i en bil som tar mig till Stockholm. Svågern fyller 30 och vi ska på kalas. Både kalaset och min mamma är i Stockholm (Jag höll på att skriva Stickholm... fingrarna är bra på att skriva stick...) så vi passar på att träffa henne också. På söndagen missar jag WWKIPD som jag står som arrangör för. Jag är på väg hem från Stockholm då.
På måndagen kommer tre kollegor och likasinnade och har nån slags återträff hemma hos mig. Det ser jag verkligen fram emot, men det får inte bli för sent. Klockan sex följande morgon ska jag nämligen vara på jobbet för avresa mot Köpenhamn. Där ska jag vara 14 och 15 juni...

Sen.
Sen ska jag hem och planera in ledighet i kalendern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar