söndag 24 april 2011

dagsverke

Idag har jag rensat växthuset och byggt en planteringsbänk. Och så har jag petat ner lite i krukor också... Fönstren ska inte bara putsas - De ska målas om också.

Och så har jag klippt ur och ned vinrankan enligt instruktion.

Jag har skrapat färg.

Och jag har möblerat om lite i ladan, snickrat en bänk där man kan lösa korsord i kvällssolen, hängt upp hängstol och hängmatta...
Och så har jag gallrat ur svartvinbärsbusken och lagt potatislandet i träda och... en massa mer.
Älskling har jobbat lika hårt med andra saker. Byggt staket, satt upp röken och massa massa mer. Huj vad det går!

Tillägg: Vi kräver inte av några som gästar torpet att de ska göra mer än att ha det bra. Så är det sagt. Nu är min mor en fantastisk gäst som inte bara kan lösa korsord på en nybyggd bänk, hon envisades även med att hjälpa till. Så, inte för att jag vill skrämma framtida torpgäster, men hon rensade två rabatter, räfsade gräsmattan samt försåg oss andra med kaffe och vatten vid behov.

1 kommentar:

  1. På ikea fanns sjukt mycket vill ha saker för sommaren i härliga färger som lime rött rosa och turkost. Bara ett tips... Pöss

    SvaraRadera