fredag 8 april 2011


Det är vår.
Det är äntligen vår!

Vi har besök i helgen, annars skulle jag se fram emot Stora Röjartagen i trädgården. Det ska städas, räfsas undan lite höstlöv, slängas tonvis med visset årsgammalt på komposten och det ska luckras här och var så att det kommer igång än mer än alla de gröna skott som tittar fram ÖVERALLT.

Och så ska jag fixa en bänk där jag satt idag och drack kaffe i solen, så jag kan göra det igen, och igen och tillsammans med fina vänner. Fram med handskarna - Det är VÅR!

Och ni som ville läsa om odling... Jag är inte så bra på sånt ännu, och är himla glad att jag har en trädgård som blir fin ändå, men det ska beskäras lite, planteras lite och fixas lite... så småningom.


1 kommentar:

  1. Sådana här dagar längtar man till en egen trägård! Passa på att njuta riktigt ordentligt! Trevlig lördag =)

    SvaraRadera