onsdag 30 mars 2011

stickerskor överallt!

Ja, på Alingsåspendeln i alla fall.

Igår hade vi fina A på middagsbesök i Torpet. Vi satt på pendeln på vägen ut och även om A virkar mer än hon stickar pratade vi om garn och stickning... när damen mitt emot plockar upp en Vogue Knitting ur väskan och börjar bläddra. Och eftersom jag är som jag är som jag är så öppnade jag munnen och sa nåt i stil med "Jag tror vi har en medsyster här!"
Damen tittar upp och ler, visar att hon har en stickning i väskan och så säger hon:
"Ja, jag läser din blog!"

Jag blev ganska jättepaff. Hon sa att hon har ingen egen blog, och jag kom mig inte för att fråga vad hon hette, men om du läser det här och känner igen dig:
Hej! Det var jätteroligt att träffa dig igår på Alingsåspendeln! Lycka till med din lövmönstrade top!

4 kommentarer:

 1. Ha ha! Du är kändis Lisa, har du inte fattat det än?!?!

  SvaraRadera
 2. )))!
  Dam och dam... Är kring 40 redan "dam"?
  Ja, jag känner igen mig. Det var en trevlig stund!
  Na en bra dag och hoppas at vi ses igen någon gång.
  Tågresenären Elisabeth. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag lade verkligen ingen ålder i ordet "dam" på samma sätt som jag ofta kallar mig själv för tant... Däremot uppfattade jag dig som stilig, och därmed mer dam än det mer neutrala "kvinna", så meningen var nog att du skulle ta det som en komplimang :D

  SvaraRadera
 4. :D Jag förstod skämtet. )))
  Och tack för komplimangen.

  SvaraRadera