lördag 19 mars 2011

som man bäddar...


När vi kom in från dagens långpromenad lade sig Rolff i sin korg. Först plockade han noga ur påslakanet som ligger där i, varpå han snurrade in sig i ett hörn och lade sig ner på bara fårfällen. Han hade dock sett till att fårfällen fått ett perfekt veck att kalla för "kudde". Sen drog han lite i påslakanet. Sen tittade han på mig. Sen petade han på påslakanet med tassen. Sen tittade han på mig. Jag klev upp och lade påslakanet över honom och klappade lite på honom. Då drog han en lycklig suck och rullade över på sidan, så att han fick påslakanet svept om ryggen.
Ska det vara bäddat, så ska det vara bäddat rätt. Jag har en hund som vet hur han vill ha det...

5 kommentarer:

 1. Ha ha! Rolff är så söt! Världens sötaste mördarhund!

  SvaraRadera
 2. Haha, vilken söt hund du har!

  SvaraRadera
 3. Anonym10:32 fm

  Jag gillar Rolff! Så rackarns charmig. :)

  /Caroline

  SvaraRadera
 4. Vilket charmtroll!
  /Ann-Britt

  SvaraRadera