måndag 14 februari 2011

111 111-lotteri

Kollade besöks-statistiken och i förra veckan passerade min besöksräknare 111 111 besökare!
Det är det häftigaste besökstal jag kan tänka mig tror jag. Så nu måste jag fira på nåt vis!
Jag lottar ut en mugg!

Jag kommer att sälja muggar jag klottrat på under Stickfest i Väst i år och har därför klottrat ihop ett litet lager. Så då kan jag väl lotta ut en! Jag köper muggar på loppis när jag hittar tillräckligt fina, odekorerade, nyskick, bra... och så skriver jag stickrelaterade roligheter på dem med porslinsfärg och bränner. på Stickfesten kommer de att kosta mellan 50 och 80 kronor.

Nu lottar jag ut en sån här:
En mugg med texten "I Knit So I Don't Kill People" på.

För en chans att vinna skulle jag vilja att du kommenterar det här inlägget med vad du skulle vilja att jag skrev ett bloginlägg om härnäst! Jag kommer att skriva ett inlägg på begäran utifrån kommentarerna, och så drar jag en vinnare den 25 februari. Lotteriet pågår alltså i elva dagar. Det är väl passande?

28 kommentarer:

 1. Anonym11:50 fm

  Åh! Jättefina muggar! Gör mig härligt glad - och lite hagalen! ;)

  Jag gillar allt du skriver, men härnäst önskar jag mig ett inlägg om... *hmm.. funderar*... hur din torpträdgård ser ut och vad du har för ev. odlingsplaner till våren! :)

  Kram o tack från Sofia (stickelin)

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med i lotteriet :)

  Jag älskar dina små vardagsbetraktelser och reflektoner, så jag önskar mig en sådan. Kanske en liten historia om människor du mött/sett/hört på spårvagnen?

  SvaraRadera
 3. jag vill absolut vara med i tävlingen om en mugg!

  det jag skulle vilja läsa om just nu skulle vara djuren, kanske en livshistoria om dom?

  SvaraRadera
 4. Jättefina muggar du gör! Jag vill gärna vinna en. Det hade varit kul om du visade fler bilder på Piaf. Hon är så söt.

  SvaraRadera
 5. Åh vilka superfina muggar! Och det som står på stämmer precis in på mig...

  Jag skulle gärna se fler bilder från torpet, insidan av det, för jag vet att ni har det så himla fint där! Och även om jag sett det i verkligheten så får jag en chans att spara ner bilderna i min inspirationsmapp :)

  Sen skulle jag precis som stickelin vilja veta lite om dina odlingsplaner också, om de finns.

  SvaraRadera
 6. Jag vill vinna! Jag önskar mig mer om stickning, det är det jag intresserar mig för ;)

  SvaraRadera
 7. Så underbara muggar! Klart jag vill vara med och försöka vinna en :)

  Skulle vara kul att få veta hur det kom sig att du började sticka och vad som gjort att du sen fortsatt.

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig blogg du har! Skrivet rakt upp och ner, det gillar jag.. Jag älskar djur, så lite mera om deras vardag vore kul att läsa. Jag älskar också alla blommor, så det vore roligt att se få fälja vad du odlar. Muggarna är ju såå coola! Vore toppen att få vinna en sån. Hoppas du har en härlig dag! Hälsningar Ewa. kisse70@yahoo.se

  SvaraRadera
 9. Vilka fina muggar!

  Jag skulle gärna vilja läsa mer om torpet och se lite interiörbilder. Sen är det aldrig fel med garn och stickning heller.

  SvaraRadera
 10. De där muggarna får mig att vilja skrika: VILL HA!!!!!!!!!!!
  Jag gillar allt du skriver i din blogg, men om man ska önska ett inlägg, så skulle jag önska en favvogarnlista med motiveringar....

  På söndag kommer jag ner o gör stan osäker igen;)
  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 11. Anonym4:30 em

  I want one of those even if I don't win! Good thing I'll be at SiV, eh?

  SvaraRadera
 12. Oj så fin, den vill jag ha!

  Jag önskar mig ett inlägg om hur du tänker när du stickar tröjor utan mönster, så det så.

  SvaraRadera
 13. Dom där muggarna gillar jag. Texten stämmer precis:)
  Vill gärna läsa om olika stickidéer och annat stickrelaterat.

  SvaraRadera
 14. En mugg vill jag gärna ta chansen att vinna!
  Tycker om hela din stil på bloggen, det är svårt att välja något. Men skulle gärna vilja se mer av ditt garnskåp och vad för skatter som finns där!
  Många må gott hälsningar

  SvaraRadera
 15. Jag vill också gärna vinna en av dina läckra muggar!!
  Vad jag vill läsa på din blogg, tja det vardagsliv du har, de små betraktelserna du gör över stort o smått, stickning för det är ju en härlig sysselsättning, även om du har planer för din trädgård och vad som får dig att gå igång på dina projekt!
  Kramar!

  SvaraRadera
 16. Jag är med och tävlar ! Och så vill jag att du skriver nästa inlägg om nålbindning! Där fick du en nöt :)

  SvaraRadera
 17. Härliga muggar! Jag vill såklart vinna en :-)
  Jag skulle vilja att du berättade om tidig stick-virk-broderi historia från din barndom. Typ om morfar knypplade eller om nån granne vävde trasmattor. Tycker att det är intressant att veta vad det egentligen är som gör att vi lär oss hantera garn fast det egentligen inte finns något behov av att skapa själva för att värma oss...Om det är tidiga minnesbilder vi inspireras av månne..?
  Om man inte vinner, och inte ska på SiV, finns det ändå möjlighet att köpa en mugg då?

  SvaraRadera
 18. Grattis till sååå många besökare!

  Jag skulle vilja läsa om och se bilder av ditt torp som jag förstår ska vara så mysigt!

  Och så vill jag vara med i muggutlottningen :-)

  SvaraRadera
 19. Åh, jag försökte vinna mig en fin mugg via Stickameras julkalender, kanske har jag större tur den här gången. De är verkligen jättefina (precis som dina knit/purl tryck)!

  Jag skulle vilja tas med på en djupdykning i ditt garnförråd. Vad finns i gömmorna, vilka är favoriter, finns det skämsgarn? Är mycket av garnet uppbokat till framtida projekt? Det vore intressant att få läsa om och se bilder på.

  SvaraRadera
 20. Med tanke på besöksstatistiken så skulle det vara lite roligt att läsa "Det här vill jag ha på mina stickor den 11/11 2011". Men det kanske är lite för långt framåt i tiden??

  SvaraRadera
 21. Hej
  Grattis till alla besökare.
  Skulle allt vilja se lite hur de går i trädgården i vår och sommar.
  De ser så himla mysigt ute hos er.
  Ha en bra dag
  Eva.

  SvaraRadera
 22. Vilka underbara muggar! Klart jag vill vara med och tävla. Tack för en fantastisk kurs igår kväll - är så inspirerad!!! Det vore kul om du lägger upp när och var du håller dina kurser eller annan aktivitet om handarbete - typ resa bort över en helg någonstans...

  SvaraRadera
 23. Jo jag vill läsa/höra när du jämför stickning med av åka på is eller att dansa.
  Kommer inte ihåg ...... men det var i ett radioprogram Delar av det sitter fast i skallen.

  SvaraRadera
 24. Glömde skriva jovisst vill jag vinna en mugg

  SvaraRadera
 25. Jag är med & tävlar, vilken orginell vinst - du är kreativ!

  Hmm, vad skulle jag vilja läsa om, hur du väljer vad du vill skapa, hur du väljer färger mm, alltså om hur du tänker inför ett projekt & vad som är viktigt etc

  SvaraRadera
 26. Jag vill att du skriver ett inlägg om att du (äntligen) har lärt dig att slå frivoliteter! Och jag inser att jag inte har en chans att vinna en mugg med detta inlägg...men jag chansar!

  SvaraRadera
 27. Jättefina muggar! Klart jag skulle vilja vinna en.

  Jag skulle vilja läsa om hur du tänker när du stickar utan mönster. Precis som Dödergök skrev.

  SvaraRadera
 28. Hej och grattis till 111 111 besök! Jag har gjort mig skyldig till flera av dessa siffror, missar aldrig ett inlägg på din blogg. Dina muggar äger (så klart), det hade varit kul att stoltsera med en sån på fikarasten =). Jag vill gärna ha fler inlägg med dina reflektioner och tankar, diskussioner och inlägg i den politiska debatten.

  Kram och grattis igen från Linda.

  SvaraRadera