söndag 2 januari 2011

inte riktigt årskrönika

Jag har inte riktigt ork för en riktig årskrönika fastän jag skulle vilja. Jag har inte bilder nog för att beskriva min mysiga jul och mitt nyårsfirande. Jag har inte ens lyckats ta en vettig bild på vår söta gran. Jag lyckas inte formulera allt det braiga, för allt handlar just nu om att det är lite jobbigt på jobbet. Det handlar om att vara rädd för att inte räcka till, att inte klara av...
Det kommer att lösa sig, och så fort jag känner det kommer nog bloginläggen ikapp också.
Tills dess:

Bästa stickupplevelse 2010: Sticklägret i augusti.
Bästa stickprojektet 2010: Hitte-på-koftan.
Bästa övriga stickrelaterade 2010: Online Stickcafé på Facebook (1061 medlemmar nu!)
Bästa i övrigt 2010: Jag bor i drömtorpet med dröm-mannen och söta husdjuren. Jag är Hemma.

Så allt ordnar sig och 2011 kommer att bli ett fantastiskt år - snart.

3 kommentarer:

 1. Jag är imponerad av den sammanfattning du fått till! Jag har inte ens orkat så långt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. God fortsättning Lisa:-)

  SvaraRadera
 3. God fortsättning! Ser framemot att få till lite stickdagar eller kvällar med dig under detta året!! Kram Susanne

  SvaraRadera