söndag 16 januari 2011

inga bilder

Jag är en klant.

En helmysig dag med massor av stickning. Först hemma hos Kristina, och sedan hann jag fastna sista lilla stunden på Redbergsskolan också, fastän jag inte trott det innan. Så varför är jag en klant? Jo...
Jag hade kameran med mig, men tog inte en enda bild! Hur kul blir den här bloggen då?

Så det här är ett bloginlägg som berättar att - vet ni vad? Jag har haft en bra dag!

Tack Kristina för inbjudan och trevlig pysselstund, och tack alla pyssliga människor i denna värld (idag särskilt Ulrika, en ny bekantskap Ingrid och så Redbergsskole-folket) som gör den så mycket roligare!

Och min Saroyan-remake är klar! Jag ska bara fästa trådar och blocka den lite. Sen ska jag ta bilder och visa!

1 kommentar:

  1. Hihi!Och jag var ju "hemma" med kamera och allt!och jag tog inte heller några foton...Bättring får det bli:-) Kul att den fina blev klar.

    SvaraRadera