lördag 29 januari 2011

100 000 and then some

Den här bloggen har funnits ganska länge, och började inte alls som en stickblogg...
Det är inte konstigt att man samlar på sig besök under lång tid. I perioder riktigt många. Ibland skriver jag väldigt lite här... och då har jag färre besökare. Så klart.
Men.

För ett tag sedan passerade räknaren 100 000 besökare. Jag har stirrat på den där siffran i några veckor nu. Nu är den snart uppe i 110 000... Hur man än ser det är det fantastiskt att den här sidan klickats fram 100 000 gånger.
TACK alla som kommer hit och läser!

Andra firar stora siffror med utlottningar, och jag hade tänkt göra det, men jag kan inte bestämma mig för hur och vad jag ska lotta ut! Sedan tänkte jag fira genom att bjuda på ett enkelt mönster jag haft på gång en längre tid, men det är fortfarande inte färdigt...

Så jag firar genom att berätta för er att jag designar! Hurra! Och att ni kommer att få se stickmönster med mitt namn på dem!

3 kommentarer:

 1. Roligt roligt! Jag ser jätte jätte mycket fram mot att se vad du designar!

  SvaraRadera
 2. Grattis till alla besökarna :D

  SvaraRadera
 3. Grattis
  De är inte alls konstigt att de blir mycket besök här.
  -ha en go helg
  Eva

  SvaraRadera