söndag 28 november 2010

Pomatomudd.


Jag ville provsticka i Semilla från BC garn - garnet som alla som provat älskat! Så det är klart jag inte kunde låta bli. Två nystan smög med hem och ville bli nåt litet och tvåfärgat. Planen var en tvåfärgad mössa när jag fick se Kristins tvåfärgade Pomatomus-muddar... Jag experimenterade lite och gjorde lite fel, men det blev bra! En mudd är klar och den andra har jag hunnit halvvägs med.

Och garnet?

Jag älskar det! Om någon skulle tvinga mig att välja världens just nu fem mysigaste garner, skulle nog Semilla just nu kvala in någonstans på den listan.

(Bilden är tagen med min nya iphone-kompis.)

4 kommentarer:

 1. Jag är sååå svag.

  SvaraRadera
 2. i think it's wonderfull.

  ps i don't read swedisch but have a good translation programma.

  SvaraRadera
 3. Så fint med två färger! Jag måste verkligen testa att sticka pomatomus på det viset.

  SvaraRadera