lördag 13 november 2010

en sån där uppdatering

Jag har stickat. Två saker är klara men obloggade. Den ena är hemlig och den andra var hemlig men är det inte längre. Så här är den:
Jag stickade klart Rosamund's cardigan, och den skulle ha varit en present till en vän. Men när garnet dök upp var det en lila-färg som fick mig att tänka på en annan vän, och när plagget var klart tänkte jag fortfarande på henne. Så J fick den idag, dagen före hennes födelsedag, så det passade ju bra.

Jag bråkar fortfarande med min reparerade kamera, som verkar göra lite som den vill fortfarande. Jag har mycket kvar att lära vad gäller den, så kanske är det jag som är okunnig, men den vill inte autofokusera alls. Jo ibland. Utan att berätta varför...
Så ni får ursäkta bilderna. De är inte riktigt vad jag tänkt mig.

Igår började jag på en stickning till mig själv igen. Det var min tur igen och det blir en Brambles. I grönt förstås. Det är en ljuvlig stickning som är svår att lägga ifrån sig, så den är nog snart klar.
Och så har jag köpt nya tesilar. Bästa tesilen någonsin tror jag minsann.

7 kommentarer:

 1. Hahaha, vilken fin tesil!
  Och tack för tipset om baskern, den har jag inte sett förut men vill helst sticka på momangen.

  SvaraRadera
 2. Koftan är sååå fin! MÖssan blir skitsnygg! Och tesilen är ju bara så kul! =)

  SvaraRadera
 3. Vad jättefin koftan blev. Snyggt när den är skuren så.

  SvaraRadera
 4. Systra-mi är lovely! Vad stickar du Brambles i för garn?

  SvaraRadera
 5. Fiiin kofta! Å vad jag saknar att sticka, hoppas att tiden finns där snart igen.

  SvaraRadera
 6. Ååååh, en SÅDAN tesil vill jag ha :))) nuuu, tihi...
  Må så grankott...

  SvaraRadera